Riješenja za Chronovu bolest, Iritabilno crijevo i upalu crijeva dr.Sc – Prirodan način
Preskoči na sadržaj

Riješenja za Chronovu bolest, Iritabilno crijevo i upalu crijeva dr.Schulze

Riješenja za Chronovu bolest, Iritabilno crijevo i upalu crijeva dr.Schulze
shutterstock_1056262298-870x580-1

Pitanje:

Poštovani dr. Schulze

Moj suprug boluje od Chronove bolesti cijelog svog odraslog života, posljednjih nekoliko godina prolazi strašno razdoblje. Nemože raditi i rijetko kada napušta kuću. Njegov lječnik kaže da ljek ne postoji, ali sam čula da vi kažete da postoji. Molim vas objasnite.

Wilma M.

ODGOVOR

Draga Wilma ,

Žao mi je što vaš muž pati, ali njegov liječnik nije u pravu, postoji ljek za sve bolesti. Možda zvučim kao pokvarena ploča , ali ljek za bolest je da prestane raditi ono što uzrokuje bolest i da počne raditi ono što će ga izlječiti.

Ono što njegov lječnik misli reći je da ne zna kako izlječiti Chronovu bolest kemijskom pilulom ili operacijom, NE da nema ljeka. Tijelo vašeg supruga zna kako se izlječiti; samo mu je potrebna njegova pomoć.

Kako bi sve moje čitatelje upoznao, Chronova bolest je kronična upalna bolest crijevnog trakta, obično debelog crijeva. Osoba često osjeća peckanje, grčeve i bolove u crijevima te proljev, a ponekad i krvave stolice. Neki lječnici vjeruju da je bolest genetski prenosiva, ali službeno prema medicini nema poznatog uzroka niti poznatog ljeka. Slične bolesti su kolitis(upala debelog crijeva) i IBS ili IBD(sindrom iratabilnog crijeva ili irtabilna bolest crijeva).

Bez obzira na to, u mojoj klinici lječio sam mnoge bolesnike s Chronovom bolesti i drugim upalnim crijevnim bolestima i uspijeh je da su se SVE bolesti potpuno povukle. Neki od tih ljudi su bili toliko bolesni da su imali ulcerativne lezije (izgorjele šupljine) u crijevima koje su bile predviđene za operaciju resekcije kolona. Jedna od mojih pacijenata , prije nego što me je ugledala , morala je nekoliko puta spaljivati anus i rektum zato što je imala 20 do 30 ulcerativnih lezija koje bi krvarile iz rektuma kada bi se kretala. Spominjem te pacijente samo da nitko tko ovo čita ne misli da sam samo lječio osobe sa blagim simptomima. Moj prirodni tretman ima nekoliko koraka , koje ću detaljno opisati u nastavku.

Prvo vaš suprug treba prestati konzumirati sva pića i hranu koja iritiraju cijeli crijevni trakt. To pojednostavljeno znači svu brzu hranu te sva nezdrava pića. On treba dobiti cijelodnevni program prehrane.

Sljedeće, vaš suprug treba uzimati moju crijevnu formulu 2 (link) više puta dnevno. Predlažem 1 žlicu praha 5 puta dnevno, ili više ako je potrebno. Trebao bi uzimati crijevnu formulu 2 toliko dugo dok se svi simptomi bolesti ne povuku. On ne treba uzimati crijevnu formulu 1 u bilo kojem obliku.

Konačno, ako treba još više pomoći, iako većina nije u tokvome stanju, predlažem da pronađete nekog dobrog crijevnog terapeuta(liječnika prirodne medicine) koji je lječio od prije sindrom iratabilnog crijeva. Također preporučam da ti terapeuti koriste implatante od organskog ulja lana i organske aloe vere(omjer 50%-50%), između 120 ili 500 ml te mješavine. Imptant znači da se nakon klistiranja debelog crijeva u rektum ubrizga ta mješavina gela i lanenog ulja, koja se ostavlja unutra da lječi. Laneno ulje i aloe vera su odlični za smanjenje upalnih procesa te iscjeljivanje izgorjelog ulceritnog upaljenog tkiva. Ako u blizini nemate nekog terapeuta , možete kod kuće jednostavno napraviti klistir s destliranom vodom (voda se može nabaviti u firmi Demi 94 ) s uobićajenom vrećicom za klistir. Odmah nakon klistira, impantirajte preko pumpice za klistiranje mješavinu ovog ulja i gela(1-5dcl) pomoću šprice za rektum koje možete kupiti u bilo kojoj ljekarni. Nakon implatiranja, bilo bi poželjno da vaš suprug ostane opušteno ležati na leđima sa podignutim bokovima i stražnjicom kako bi mješavina doprla do upaljenog područja. On će otkriti da ovaj klistir i implatantski tretman stvarno ”gase vatru “.

Uživajte u iscjeljujućoj avanturi i ne zaboravite se smijati i biti nasmijani dok dobivate ili dajete klistir. Naučite pokoju šalu i napravite od svega toga zabavu.

Ozdravi,

Dr. Schulze