O nama – Prirodan način
Preskoči na sadržaj

O nama

 

Nakon dugogodišnjeg bavljenja prirodom, prirodnim preparatima i proučavanjem poboljšanja zdravlja prirodnim putem i bez upotrebe sintetskih lijekova, 2019.g odlučili smo otvoriti tvrtku koja će se time ozbiljno baviti.

 

Godinama smo proučavali načine kako priroda može biti pomoć i rješenje svih naših problema, te kako otuđivanje od same prirode može imati ozbiljne posljedice na naše fizičko i mentalno zdravlje. Sva naša izučavanja i programe provodimo i sami te ih stalno unapređujemo u razgovoru sa klijentima.

Budući da primjerom želimo pokazati način života koji promoviramo, prije 3 godine preselili smo u divnu Liku, maknuli smo se iz velikog grada, stresa i užurbanog načina života koji je utjecao na naše zdravlje, zadovoljstvo i sreću naše djece. Pokušavamo živjeti u skladu sa prirodom, koristeći dobre strane modernog života (internet, telefon, društvene mreže...), te sve preparate koristimo i mi sami kao i naša djeca (5 djece od 0-8 godina :) ) te smo uvijek voljni dati savjet kako živjeti što prirodnije i zdravije. Ono na što smo najponosniji je da nakon prelaska na drugačiji stil života, nitko od nas nije imao potrebe za antibioticima ili drugim liječničkim intervencijama osim redovnih sistematskih pregleda. To iskreno želimo i vama.

 

 

Naš cilj nije samo prodavati proizvode, već obrazovati ljude i pružiti im opciju koja je u skladu sa prirodom, ali i uklopljena u današnji način i tempo života.

Otvoreni smo za besplatne savjete i upite oko svih programa, a uvijek nam je drago kada možemo pomoći ljudima bilo proizvodima, bilo savjetima.

Uvijek naglašavamo kako su proizvodi koje prodajemo samo 20% rješenja, a ostatak je na pojedincu. Neki problemi mogu biti riješeni i samo promjenom nezdravih navika koje su i dovele do problema.

Do sada smo se uvjerili kako zaista ne postoje neizlječive bolesti, već samo neizlječivi ljudi, a svjedočili smo velikom broju ozdravljenja i oporavljanja kod osoba koje su slijedile program. Zagovaramo prevenciju kao način života jer je uvijek bolje spriječiti nego liječiti.

 

Sve informacije i sadržaje koje možete pročitati na našoj web stranici ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza ili samostalnih tretmana. Uredništvo te stvari prepušta kvalificiranim medicinskim djelatnicima. Stoga, za moguće indikacije, nuspojave ili mjere opreza i sl., prije uzimanja bilo koje kure, tretmana, recepture, preparata, terapeutske metode ili bilo kojeg drugog načina utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, a koji su objavljeni na ovoj web stranici , ne preuzimamo odgovornost i preporučamo da se posavjetujete sa svojim liječnikom.

 

Napominjemo kako se ne bavimo nikakvom vrstom iscjeljivanja, liječenja ili bilo kojom vrstom ili načinom utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka ili životinja.

 

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, receptura, metoda i sl., koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

 

Izričito napominjemo kako ova web stranica ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze bilo nama, drugim korisnicima ili trećim osobama.Sve informacije na ovoj web stranici su informativnog karaktera i kao takve ne mogu zamijeniti savjet i dijagnozu liječnika. Također nisu namijenjene dijagnosticiranju niti liječenju. Opisi djelovanja proizvoda preuzeti su iz tradicionalnih receptura i upotreba.