Loša cirkulacija i dobar gulaš ne idu skupa?! – Prirodan način
Preskoči na sadržaj

Loša cirkulacija i dobar gulaš ne idu skupa?!

Loša cirkulacija i dobar gulaš ne idu skupa?!
prirodan-način-gulaš-cirkulacija

Krv je tekućina koja pokreće tijelo te je potrebno osigurati da ta tekućina nesmetano dopire do svakog organa. Kada krv ne teče tamo gdje bi trebala javljaju se tešku problemi, a nekada na žalost i tragičan ishod.

 

cirkulacija-krv-1

Najčešće se kao uzrok slabe cirkulacije navodi začepljenje krvnih žila koje je uzrokovano lošim načinom život i unosom velikih količina loših masti prehranom.

Kada je cirkulacija slaba i krvne žile su sužene, znak je da je sve već otišlo predaleko i da se hitno moraju poduzeti neke mjere za prevenciju težih posljedica.

Prva stvar koju morate mjenjati su životne navike, unositi velike količine vode, izbaciti duhan, kavu i životinjsku i rafiniranu masnoću te početi koristiti tinkturu za cirkulaciju.  Tinkturu je najlakše početi koristiti uz jelo te se polako navikavati na ljutinu tinkture.

Počnite sa dodavanjem par kapi u varivo od povrća, te svaki obrok povećavajte dozu. Uskoro ćete se potpuno naviknuti na ljutinu i neće vam biti problem konzumirati punu dozu, a učinke ćete osjetiti i vidjeti ubrzo.

Treba napomenuti kako je tinkturu Cirkulacija dobro uvijek imati uz sebe jer Vam može spasiti život. Na posjekotinu odmah nakapajte tinkturu Cirkulacija i krvarenje će prestati vrlo brzo. Ukoliko primjetite da je netko u nesvjesti ukapajte mu pod jezik 20-60 kapi tinkture i to će ga probuditi.

Cirkulacija-182x272

Koristi se za poboljšanje zdravlja srca i rada mozga kao i za održavanje zdravih zglobova.Ne postoji bolja biljka od ljute paprike koja će dramatično ubrzati krv i  protok limfe, da jednostavno čisti, ispire i iscjeljuje područje.

Korištenjem tinkture ojačati ćete svoje žile, bolje pamtiti i razmišljati, lakše se kretati i nećete imati problem sa hladnim stopalima i prstima i lošim imunitetom.

Kao ideju za obrok uz koji je Tinktura cirkulacija idealna preporučamo vam ni manje ni više nego dobri stari gulaš u kojem možete uživati bez imalo grižnje savjeti! Kažu da gulaš nije dobar ako nije ljut! U slast!

 

prirodan-način-gulaš-204x272

P.S. gulaš nije ni od junetine ni od divljači niti ima životinjskih sastojaka. Sojini komadići su  zaslužni za teksturu mesa, a puno luka i povrće za okus koji mesoljupci ne razlikuju od mesne verzije.

Tinkturu možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://prirodannacin.hr/products/tinktura-cirkulacija