Gripa i prehlada. Prirodno rješenje! – Prirodan način
Preskoči na sadržaj

Gripa i prehlada. Prirodno rješenje!

Gripa i prehlada. Prirodno rješenje!
gripa

Što mislite o tome da  ovu godinu izbjegnete GRIPU i PREHLADU bez odlaska u ljekarnu, bez temperature, začepljenog nosa i svih popratnih simptoma?

gripa

Smatra se da su sve prehlade, upale gornjih dišnih putova, gripa, začepljeni sinusi, upaljeno grlo, natečeni krajnici, treći krajnik, kašalj, temperatura i zakrčenost pluća – SVE infekcije – prouzročene tipom mikroorganizama koji se katkada nazivaju patogenima. „Patogen“ jednostavno znači da prouzročuje bolest, dok je drugo ime koje se često upotrebljava mikrob (klica).

Kako god zvali ove stvari koje prouzročuju prehlade i gripu, čini se da se većina ljudi slaže da su one neka vrsta bakterija i virusa odgovornih za sve – od prehlade i gripe do upale grla, upale pluća i meningitisa.

Dok prehlade mogu prouzročiti različite bakterije i virusi, gripu prouzročuju samo virusi. To je virusna infekcija dišnih putova prouzročena različitim sojevima virusa. Ti virusi žive UNUTAR vaših tjelesnih stanica hraneći se njima. Zato se katkada virus odnosi na unutarstanične parazite.

Pravo ime bolesti

Također, prilično je lako utvrditi jeste li zaraženi takvom vrstom bakterija ili virusa jer obično dobijete temperaturu, nos vam curi ili je začepljen, kašljete, grlo vam je upaljeno, pluća su vam zakrčena, boli vas glava te imate bolove u tijelu. I, najčešća su imena ovih infekcija: prehlada, gripa, upala gornjih dišnih putova, rinovirus i upala pluća. Ali, zapamtite, postoji 1001 klica koja izaziva ove bolesti i također 1001 naziv za njih. Svaki izaziva ponešto različite simptome. Neki su jako blagi, kao nedavna H1N1 svinjska gripa, dok su drugi mnogo intenzivniji, bolniji, agresivniji i puno opasniji.

Izlječite se

Kada počnete osjećati prve simptome bolesti, to je znak da se vaše tijelo bori sa bakterijama i virusima. Tada morate svom organizmu pomoći da pobijedi. Umjesto sintetskih lijekova i raznorazne kemije koja je danas raširena po ljekarnama, vratite se prirodnom i sigurnom načinu iscjeljivanja tijela.

natural-cold-healing-403x272

Češnjak, ljuta paprika, jabučni ocat, đumbir, hren, enhinacea i luk su jedni od najjačih prirodnih antibiotika, a dostupni su u našoj blizini. Konzumacijom tih ljekovitih biljaka jačate obrambenu funkciju tijela i ono je spremno samo se izboriti protiv patogena. Vaše tijelo je sposobno samoizliječiti se, samo ako mu date priliku. Takodje mozete ubrzati proces ozdravljena sa prirodnom tinkturom Imuno+ (link) ili za djecu Ehinacea (link)  Ako u svoj auto sipate loša maziva i loše gorivo, ne servisirate ga redovno i ne čistite ga, brzo će se pojavti problemi. Ista je situacija sa Vašim tijelom, ako stalno u sebe trpate loše “gorivo”, tijelo će vam biti loše, a kada mu nudite kvalitetne hranjive namirnice, služiti će vam još duuuugo, uz pravilno održavanje.

Dakle, ključ za ozdravljenje i samoizlječenje je u onome što unosite u sebe. Što više vitamina, minerala, hranjivih sastojaka, to je kraće  trajanje bolesti, a kada dovoljno izgradite svoj imunitet, do bolesti uopće ni ne mora doći, ili će biti u blažoj verziji.

Upoznajte svoje biljke: ključni sastojci

Češnjak: alliin, esencijalna ulja, sumporni spojevi, germanij, selen, kalij, magnezij, fosfor, vitamin A, vitamini B skupine, vitamin C. Tretira prehlade, gripu, upale grla, potpomaže probavu, stimulira proizvodnju bijeli krvnih stanica, antiseptik, djeluje antibakterijski, antimikrobno, antiparazitski, pomaže kod problema s cirkulacijom i kolesterolom, snižava razinu šećera u krvi.

Đumbir: eterična ulja, oleoresin, gingerol, protuupalno, popravlja oštećene zglobove, poboljšava cirkulaciju, snižava razinu šećera u krvi, liječi mučninu, antiseptik.

Bijeli luk: sumpor, kvercetin, alliins, fitokemikalije, dijetalna vlakna, vitamin C, vitamin B6, kalij.

Habanero: antioksidans, fenolni spojevi, karotenoidi i askorbinska kiselina.

Hren: sumpor, antioksidansi, ulje gorušice, vitamin C, antibiotik, antiparazitik, povećava broj bijelih krvnih stanica, diuretik, olabavljuje sluz i pomaže sinusima, kod problema s plućima, kašalj, astma.

Prirodna pomoć – 4 superjunaka

IMUNOSUPER TONIK – 60 ml, 100 kn

imunosuper-272x272

Tonik je namijenjen uzimanju kroz duži period i postupno i učinkovito jača i gradi sustav. Jabučni ocat je savršen rastvarač kada želite napraviti tonik tinkturu. Ne samo da je 100% netoksičan, već ima i mnoge zdravstvene prednosti:

-pomaže regulirati kiselo / alkalnu ravnotežu

– pomaže probavnom traktu – ako je jabučni ocat organskog porijekla i nefiltriran, sadržavati će simbiozu prijateljskih kolonija bakterija i gljivica koji je odličan probiotik.

– octena kiselina ima snažno antimikrobno djelovanje i pokazalo se da smanjuje kolesterol i pomaže kod osjetljivosti na inzulin

-jabučna kiselina koja je antigljivična, antibakterijska, antivirusna, također podržava proizvodnju energije koja povećava mentalno i mišićno funkcioniranje

-jača imunološki sustav.

ECHINACEA IMUNO + – Pojačana biljna formula za jačanje imuniteta,  60ml- 120 kn (link)

ehinacea2-1-272x272

– jača Vaš imunološki sustav kako bi se bolje borio protiv bakterija, virusa i infekcija

– povećava broj imunih stanica i imunih kemijskih tvari u tijelu i krvi

– najsnažnija i najučinkovitija mješavina Echinacee dostupna na tržištu

-Statistički značajno smanjenje infekcija primijećeno je u dvostruko slijepom istraživanju kontroliranim placebom

– Značajno brz oporavak s Echinaceom je dokazan u dvostruko slijepom istraživanju kontroliranim placebom, prepolavljajući trajanje prehlade, gripe i infekcija.

– Ljuta paprika potiče zdravu krv i cirkulaciju limfe. Dodatak ovog sastojka čini formulu Dr. Schulzea deset puta učinkovitijom od drugih proizvoda Echinacee.

IMUNO SHOT- 50ml,  100 kn (link)

– kombinacija biljaka koja Vam osigurava 10x više od  dnevne količine vitamina C

– uništava viruse, bakterije i gljivice u organizmu.

– potiče proizvodnju bijelih krvnih zrnaca

– kombinacija 20 biljaka koje jačaju obrambenu sposobnost tijela

imonoshot-1-272x272

GRLO formula u spreju – 30 ml, 100 kn (link)

 

grlo-272x272

U trenu hladi i umiruje grlo i krajnike! Kod prvih znakova sezonske gripe, progrgljajte i popijte tinkturu kako biste ublažili ili uklonili simptome!

KRAJNICI I ADENOIDI DIO SU VAŠEG IMUNOSNOG SUSTAVA. KADA SU NATEČENI ILI UPALJENI, TO UPUĆUJE NA PRISUTNOST ŠTETNIH MIKROORGANIZAMA I POKREĆE VAŠ IMUNOSNI SUSTAV. MODERNA MEDICINSKA LITERATURA ISTIČE VAŽNOST KRAJNIKA ZA ODRŽAVANJE IMUNITETA I PROTIVI SE TONZILEKTOMIJI (OPERACIJI UKLANJANJA KRAJNIKA).

Liječnici se slažu da gripa i prehlada počinju u sinusima i grlu. Infekcija se potom spušta na pluća i dolazi do bolesti. Ako zaustavite infekciju dovoljno rano, dok je još u vašem grlu, poštedit ćete se boli i muke. Tinktura Grlo vašem tijelu daje moć da se samo obrani od prehlade i gripe.

tags: gripa, prehlada, prirodno rješenje